marți, 1 noiembrie 2016

Colantarea vitrinelor transmite mesajul potrivit clientilor

Solutiile de marketing propuse astazi de cei mai mari specialisti ai domeniului sunt foarte eficiente, insa implica folosirea unor resurse importante, motiv pentru care putine firme dispun de bugetul necesar pentru a pregati o campanie perfecta. In schimb, firmele mai mici se pot orienta catre o modalitate traditionala si mai accesibila prin care sa isi atraga clientii si anume colantari vitrine. Aceasta metoda este folosita cu succes de zeci de ani in toata lumea, fiind o ocazie potrivita pentru transmiterea unui mesaj prin care clientii sa fie atrasi de propria afacere.

Transmiterea mesajului potrivit 


De asemenea, se fructifica spatiul liber al vitrinelor, fiind creat un mediu mai atragator pentru toata lumea. Colantari Design propune acest serviciu tuturor celor din Bucuresti, iar calitatea lucrarilor este intotdeauna multumitoare. Clientii au mana libera in privinta design-ului venind cu propriile sugestii, fie pot apela la specialisti care sa pregateasca mesajele sau desene adecvate pentru a fi afisate in vitrine.

Durata de viata

Se folosesc autocolante de calitate care rezista foarte bine atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare, aflate in bataia directa a soarelui, durata de viata fiind de cativa ani, in functie de tipul foliei alese. De asemenea, acestea se aplica cu usurinta in cel mai scurt timp, iar atunci cand sunt inlaturate nu lasa urme de adeziv pe suprafata vitrinei care este foarte bine protejata in tot acest timp.

Ideal in mai multe conditii

In plus, acest serviciu este ideal si pentru firmele amplasate la parterul cladirilor si care isi doresc sa ofere intimitate angajatilor sau clientilor din interior. Un exemplu potrivit pentru colantari vitrine sunt salile de fitness, intrucat clientii isi doresc ca ochii curiosilor din exterior sa nu reprezinte o problema, astfel ca se pot pregati autocolante care permit vizibilitatea doar dintr-o singura parte, din interior catre exterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu